Om oss - Vi hjelper deg å sikre jobben du ønsker

CV-hjelpen startet opp da vi har jobbet innen coaching av arbeidssøkere i mange år. Vi så at mange trengte hjelp og ønsket å lage en enklere tjeneste for å få hjelp mot å lage jobbsøknader og CV.

Vi knyttet kontakt med andre skribenter med gode skriveegenskaper.

Vi ville lage en tjeneste som ga god kvalitet. Kvalitet skulle ikke gå på bekostning av pris. Vi ønsket at flere skulle kunne benytte en slik hjelp som mange har benyttet i mange år, men har kostet en god del.
Hver eneste jobbsøknad skal være av god kvalitet og være attraktiv for en arbeidsgiver.

I vår skriveglade gjeng har vi jobbcoach fra rekruteringsbransjen, pedagog med gode skriveegneksaper og engasjement. Vi har en jurist som leverer topp kvalitet hver gang. Og vi har også to andre som bare er kjempedyktige til å skrive. De har erfaring fra andre skriveoppdrag.

Vi kan jobbsøknader. Alle vi jobber tett i team. Vi diskuterer bestillinger som kommer inn. Vi spiller hverandre gode. Og resultatet er meget bra. Vi får tilbakemeldinger hver eneste uke at våre bestillere kommer til intervju. De får også jobber. Dette motiverer oss veldig og vi er veldig stolte av dette.

Vi kunne helt sikkert tatt høyere pris, men det har ikke vært målet vårt. Vi ønsker å nå ut til flest mulig og variasjonen er veldig stor. Det kan være alt fra enkle stillinger til direktører, leger, markedssjefer og listen stopper ikke. Og vi har en klar regel som alle følger. Vi legger like mye vekt i alle søknader vi lager.
Vi leser annonsene som det skal søkes på og får da frem de egenskapene du har som arbeidsgiver ønsker å høre om. Så hver søknad skal være en topp jobbsøknad.
Lurer du på hva kunder synes? Vi har lagt ut noen tilbakemeldinger her.

Skulle du lure på noe om oss er det bare å ta kontakt.

Kontakt

CV-hjelpen
Adresse: Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn

Kontakt - E-post

Har du forespørsel så ta kontakt med oss på e-post:
post (alfakrøll) cv-hjelpen.no