5 eksempler på jobbsøknader + 5 CV maler + tips og råd

Pakken inneholder følgende:

5 eksempler på jobbsøknader
Dette er søknader til forskjellige utlyste stillinger. Det er forskjellige åpningsvarianter med spennende varianter. Fine mellompartier om hvordan du forklarer din erfaring, utdanning og ikke minst hvordan du skal få frem din motivasjon.
Avslutningene har også forskjellige varianter.
Alle disse vil gi god inspirasjon slik at du kan skrive din egen jobbsøknad og følge en mal som gir stor suksess for å komme til intervju.

Eksempel jobbsøknad
Eksempel jobbsøknad
Eksempel jobbsøknad
Eksempel jobbsøknad
Eksempel jobbsøknad

5 ferdige CV maler
Alle malene er laget i Word og kan enkelt redigeres. Bytt ut tekst og få en flott CV med pent design.

cv-mal-10

Dokument 1: Slik skriver du en god søknad
Her får du tips og råd om hva du må få med deg. Dette gir god mening til eksemplene du får se. En jobbsøknad bygges opp av flere deler og du må få med alle. I tillegg er det viktig å få frem informasjon om deg i forhold til stillingen. Med tips som dette vil du få en god søknad.

Dokument 2: 30 eksempler på nøkkelvalifikasjoner / om meg
Å beskrive seg selv med egenskaper og kvalifikasjoner er en kunst. Her får du se eksempler på hvordan man kan beskrive seg enkelt og kort og få med viktig informasjon som er viktig arbeidsgiver.

Dokument 3: Slik lager du en god CV
Tips og råd med erfaring fra hva du bør skrive og ikke ta med. Hvordan beskrive jobbene du har hatt, referanser, bilde av deg selv, med mere. Dette og mer til får du svar på for hvordan lage den beste CVen.

Dokument 4: Intervjutips
Her får du tips og råd med alt fra du blir kalt inn til intervju og hvordan du skal gjøre ditt beste intervju. Også hvordan du skal forholde deg i etterkant av intervjuet.

Dokument 5: Sjekkpunkter før du sender søknaden
Tips og råd for hva du bør sjekke før du sender søknaden. Det er lett å se seg blind og overse helt elementære småfeil som lett kan virke negativt av en arbeidsgiver.

Pris: 349,-

Alle dokumentene får du lastet ned straks etter bestilling

Ved bestilling gjelder våre brukerbetingelser.